日本 Balmuda 蒸氣多士焗爐

相信好多人嘅日常生活總係離不開微波爐,快速將食物加熱,啱哂生活忙碌嘅都市人。不過以微波爐加熱同時亦會抽乾食物嘅水份,影響口感以及味道,所以而家有唔少人都會選擇蒸氣焗爐,以水蒸氣加熱以及烤焗食物,做到外脆內軟嘅效果!日本 BALMUDA The Toaster 蒸氣焗爐無論係功能定外型上都備受推崇,一推出就賣到缺貨架~

顧名思義 BALMUDA The Toaster 主要係用嚟焗多士、麵包等食品,使用前只需加入 3-5cc 嘅水就可以將麵包焗到外脆內軟,就算隔咗夜都一樣咁好食呀!

除咗有四款烤焗麵包模式之外,亦有 170 度、200 度以及 230 度三種烤焗溫度,用嚟焗吓意粉、肉類等都冇問題!


全黑或全白嘅機身夠哂時尚,細細部又唔嘥位,放喺屋企又靚又實用呀~記得留意返日本電器電壓為 110V,於澳門使用必須加配變壓器以及轉插。

立即選購:http://bit.ly/2FSHKW7