4周年.4重賞.第四賞:準時申報有分賞

由於 Thanksgiving/Black Friday/Cyber Monday 期間喺美國四方八面而嚟嘅貨量實在太多,為左確保你嘅寶貝貨件能夠獲得 120% 嘅關顧同埋準時運抵澳門,我哋決定為你行多一步 – 只要你準時申報美國貨件,我哋就會額外送你 2 積分作為獎賞(以每個 Tracking No. 計算)

乜為之「準時申報」呢?只要你係貨件到達海外倉庫前(即收到「未申報貨件認領通知」前)登入會員中心並通過「貨件申報管理」頁提供貨物追蹤編號(Tracking Number)及產品資料,咁就叫「準時申報」㗎啦!

賣家無比到貨物追蹤編號咁點?當然係直接聯絡買家查詢啦~如果真係咁唔好彩件貨到咗倉都未收到貨物追蹤編號嘅話小編都惟有講聲抱歉唔會有賞啦。

條款及細則:
.活動時間:2018年 11月 24日 00:00 – 2018年 12月 14日 23:59,以用戶申報時間計算;
.只限美國貨件;
.只有於系統自動發出「未申報貨件認領通知」前已申報之貨件才合資格獲得積分獎賞;
.所申報之貨物需於 2018年 12月 21日或之前入庫,方合資格獲得積分獎賞;
.必須準確並正確地申報貨物追蹤編號方合資格獲得積分獎賞;
.用戶必須以與貨件上一致的帳戶申報方合資格獲得積分獎賞;
.系統會自動紀錄您的會員帳戶,並會於2018年1月31日或之前回贈相關獎賞積分至您的會員中心帳戶中;
.經此活動所回贈的積分設90日使用限期,且不可兌換為現金;
.此活動只適用於澳門用戶;
.客戶了解並願意遵守活動的條款及細則;
.如有任何爭議,Buyandship 將保留最終決定權。