4周年.4重賞.第一賞:推薦朋友互送 38 積分

唔經唔覺,Buyandship 今年 4 歲喇!首先喺度感謝一眾會員一直以嚟嘅支持,冇你哋又點會有今日嘅我哋呢~小編答應大家,未來我哋必定會做得更好,絕對唔會原地踏步!4 周年咁開心,當然唔少得一系列嘅慶祝活動啦!

首先為大家公佈 4 周年 4 重賞嘅第一賞!齊齊盡享 38 分!

嚟緊 Black Friday 有咁多平嘢買,無理由仲自私買自私玩架嘛!一於叫哂班 Frd 齊齊註冊,一齊買一齊慳,齊齊感受海外網購可以有幾抵!

至於點樣可以一齊慳?其實真係好簡單,只要喺活動期間內邀請朋友透過你嘅邀請連結註冊或於註冊時輸入你嘅邀請碼成為 Buyandship 會員,完成首單交易後雙方都可以得到 38 積分,1 積分相當於 1 蚊,可用作抵銷運費,即係大家都可以至少免費運多一磅戰利品!推薦人數仲不設上限,推薦越多賺得越多!想喺 Black Friday 買幾多都得,仲可以同埋班 Frd 一齊開箱,夠哂開心!

活動詳情及細則:
.活動日期由 2018年 11月 1日至 11月 30日11:59PM
.被您推薦的朋友需於 2018年 11月 30日或之前(以完成取件時間為準)完成第一單美國、英國、日本、韓國或台灣轉運交易方合資格獲得相關活動積分
.相關之積分會於被推薦人完成第一單交易後的 21天內自動存入到雙方的帳戶中
.使用「推薦朋友號碼」,必須在註冊時輸入您的推薦碼,否則無法取得積分獎賞
.使用「推薦連結」註冊時,會在推薦碼一欄出現您的推薦碼,如沒有請重新輸入 10 位數字的「推薦朋友號碼」,否則無法取得積分獎賞
.「推薦朋友」只適用於相同國家或城市註冊使用
.中國轉運的運單將不計算在內
.所有已獲得之積分,均不可以退回現金
.經此活動所回贈的積分設 90 日使用限期
.客戶了解並願意遵守活動的條款及細則
.如有任何爭議,本公司將保留最終決定權